DIENSTEN

PROJECTEN

MARK BROEZE

CONTACT

Deze commercial is in samenwerking met Zoo Elements tot stand gekomen.

Securit® commercial

In 2017 heb ik voor het merk Securit® een commercial ontwikkeld. De moeilijkheid was dat deze commercial was bestemd voor drie doelgroepen: groothandels, horeca en consument. Drie totaal verschillende belangen en belevingswerelden. Om deze drie werelden toch te kunnen verbinden heb ik als startpunt een huwelijksaanzoek gebruikt. Hier zat een overlap voor alle drie de doelgroepen. Door de opbouw van deze commercial konden we de uiteen

liggende artikelen makkelijk integreren. In het eerste gedeelte van de commercial komen producten (zoals menukaarten, en barriers) meer naar voren die bestemd zijn voor de horeca en groothandel. In het tweede gedeelte komt de creatieve kant beter naar voren, meer gericht voor de consument. Uiteindelijk is deze commercial gebruikt voor social-media uitingen en beurzen.

Securit® windoodle

Windoodle is een submerk van Securit® die de omzet van krijtstiften moet verhogen. Hiervoor is een instructie video ontwikkeld.

chalk art

 

Een creatieve bijkomstigheid van werken aan het merk Securit® heeft er in geresulteerd dat er weer heerlijk "ouderwets" getekend mag worden. Hiernaast een kleine selectie van de kunstwerken.

| mail, bel of stuur ouderwets post

Bezig uw formulier te verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server. Check uw internetverbinding of probeer het later nogmaals.

Bedankt voor uw email.
Deze is verstuurd en ontvangen.

| mobiel

06 2439 8654

 

 

| Linkedin

linkedin.com/in/markbroeze

| Adres

churchill-laan 55

3844BL, harderwijk

 

| KvK-nummer

69176906

Copyright © 2018 markbroeze.nl. Alle rechten voorbehouden. 

Markbroeze.nl is een onderdeel van broeze.org