DIENSTEN

PROJECTEN

MARK BROEZE

CONTACT

logo & huisstijl

 

Een logo is één van de belangrijkste bouwstenen voor uw merk. Een duidelijk logo versterkt uw positie op andere uitingen als websites, posters, verpakkingen, social-media, ect.

Jaarprijs goede voeding

Jaarprijs Goede Voeding is meer een label dan een logo. Deze prijs wordt uitgereikt om initiatieven te stimuleren die zijn gericht op het verbeteren van het voedingspatroon van de Nederlandse bevolking. De prijs is bedoeld voor voedingsbedrijven die hun producten vanuit een gezondheidsperspectief hebben verbeterd, bijvoorbeeld door minder zout, verzadigd vet, suiker of meer vezels te gebruiken.

Diamond genetics

Een bedrijf gespecialiseerd in het begeleiden van fokprogramma's voor runderen. Door middel van donoren en embryo's worden nieuwe kalveren gefokt.

sc devedo

Sportclub “s.c. DeVeDo” staat voor “De Veluwse Doordouwers”. Dit is een vereniging voor aangepaste sporten. Het logo is een samenvoeging van het klavertje vier (wat staat voor geluk) en een rolstoel.

Deze huisstijl is gecreëerd voor een eigen project. Dit concept bestaat uit het verkopen van krijtstiften en deze beter toegankelijk maken voor de consumentenmarkt.

marker your life

andere ontworpen logo's

| mail, bel of stuur ouderwets post

Bezig uw formulier te verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server. Check uw internetverbinding of probeer het later nogmaals.

Bedankt voor uw email.
Deze is verstuurd en ontvangen.

| mobiel

06 2439 8654

 

 

| Linkedin

linkedin.com/in/markbroeze

| Adres

churchill-laan 55

3844BL, harderwijk

 

| KvK-nummer

69176906

Copyright © 2018 markbroeze.nl. Alle rechten voorbehouden. 

Markbroeze.nl is een onderdeel van broeze.org