DIENSTEN

PROJECTEN

MARK BROEZE

CONTACT

Securit® catalogus

 

Het merk Securit® behuisd meer dan 500 artikelen in verschillende categorieën. Dit merk verkoopt zijn producten wereldwijd aan groothandels en warenhuizen als: Carrefour, Makro, Müller drogerie en Booker. Sinds 2014 - heden zijn deze catalogussen onder mijn hoede als art director. Elk jaar wordt er weer een geheel nieuwe editie ontworpen en uitgebracht.

 

Securit® professional & home zijn uitgaven in beheer van Vermes B.V.

 

 

 

Securit® Professional catalogus

editie 2018

Securit® Home catalogus

editie 2018

Schoenvisie

 

Schoenvisie is al meer dan 50 jaar het vakblad voor de schoenenbranche. Schoenvisie informeert schoenprofessionals maandelijks over het laatste nieuws, achtergronden, consumenteninformatie, trends en ontwikkelingen uit de schoenenbranche. De laatste restyling dateert uit 2014. Dit vakblad is in de periode van 2008 - 2014 onder mijn hoede geweest als art director.

 

Schoenvisie is een uitgave van MYbusinessmedia

 

 

 

 

 

bengels

 

Bengels is het meest toonaangevende vakblad voor modeprofessionals binnen de kindermodebranche. De laatste restyling dateert uit eind 2013.
Dit vakblad is in de periode van 2008 - 2014 onder mijn hoede geweest als art director.

 

Bengels is een uitgave van MYbusinessmedia

Holland Zulieferland

 

Holland Zulieferland is een krant die in 2014 voor het eerst op de markt is gebracht. Hierin stelt de Nederlandse maakindustrie zich voor aan Duitse industriële ondernemers in Noordrijn-Westfalen. Deze krant is ontworpen en uitgegeven mid. 2013 - heden.

 

Holland Zulieferland is een uitgave van MYbusinessmedia

 

 

 

 

 

VMT

 

VMT informeert haar lezers over alles wat met de voedingsmiddelenindustrie te maken heeft. Al ruim 125 jaar is VMT een betrouwbare bron voor directie en management op het gebied van quality assurance, productie en productontwikkeling. De laatste restyling dateert uit eind 2012. Dit vakblad is in de periode van 2012 - 2014 onder mijn hoede geweest als art director.

 

VMT is een uitgave van MYbusinessmedia

Mediafacts

 

Het vakblad Mediafacts biedt via verschillende kanalen feiten, opinies en achtergronden over de nieuwste ontwikkelingen die relevant zijn voor beslissers in de uitgeefbranche. Dit vakblad is in de periode van 2010 - 2014 onder mijn hoede geweest als art director.

 

Mediafacts is een uitgave van Pubmedia

 

 

 

 

 

boekblad

 

Boekblad is met meer dan 180 jaargangen één van Nederlands oudste vakblad. Boekblad informeert zijn lezer over alles wat zich in het boekenvak afspeelt, van schrijver tot uitgever en van drukker tot boekhandel. Dit vakblad is in de periode van 2010 - 2014 onder mijn hoede geweest als art director.

 

Boekblad is een uitgave van Pubmedia

 

Overige titels verzorgd

Automobiel

Management

Nationale

zakenauto

van het jaar

Houtblad

Textilia

Voeding Nu

| mail, bel of stuur ouderwets post

Bezig uw formulier te verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server. Check uw internetverbinding of probeer het later nogmaals.

Bedankt voor uw email.
Deze is verstuurd en ontvangen.

| mobiel

06 2439 8654

 

 

| Linkedin

linkedin.com/in/markbroeze

| Adres

churchill-laan 55

3844BL, harderwijk

 

| KvK-nummer

69176906

Copyright © 2018 markbroeze.nl. Alle rechten voorbehouden. 

Markbroeze.nl is een onderdeel van broeze.org