DIENSTEN

PROJECTEN

MARK BROEZE

CONTACT

HOST MILAAN

 

Een van de stands in 2017 voor het merk Securit®. Tijdens deze show in Milaan moesten meerdere onderdelen tot hun recht komen voor o.a. inkopers van groothandels en ketens in de horeca. De uitdaging lag in het feit om de tussenhandel en eindgebruiker een goed beeld van het assortiment te geven. Bij dit ontwerp is de stand visueel gesplitst in twee delen d.m.v. twee entrees. De splitsing is versterkt door gebruik te maken van een zwarte en witte achtergrond. Het deel met de zwarte achterwand, het restaurant, is beschreven met krijtstiften. Het deel met de witte achtergrond is de winkel omgeving. Het deel van het restaurant, geeft een beeld hoe de producten gebruikt en ingezet kunnen worden. Het winkel deel geeft de inkopers van groothandels een overzicht van hoe het assortiment er in een stelling uitziet met bijbehorend POS materiaal. Een sterk ontwerp die twee verschillende doelgroepen bediend.

 

Het ontwerp is gebaseerd voor een oppervlakte van 52m2 (15x3,5 mtr.). Deze stand is geplaatst in Milaan tijdens de show HOST 2017.

Mediafacts OPlaadpunt

 

Een kleine pop-up stand tijdens de nationale mediafacts uitgeefdag. Dit was bedoeld om bezoekers tijdens het event bij te praten en te informeren over de lezingen van die dag. Deze pop-up stand bestaat uit 3 banners, een vloersticker en kleine op maat gemaakte desk.

 

Mini stand 9m2

Chigaco

 

Een schets voor een kleine

stand voor een retailshow in Chicago. Helaas is deze stand slechts bij een

concept schets
gebleven.

| mail, bel of stuur ouderwets post

Bezig uw formulier te verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server. Check uw internetverbinding of probeer het later nogmaals.

Bedankt voor uw email.
Deze is verstuurd en ontvangen.

| mobiel

06 2439 8654

 

 

| Linkedin

linkedin.com/in/markbroeze

| Adres

churchill-laan 55

3844BL, harderwijk

 

| KvK-nummer

69176906

Copyright © 2018 markbroeze.nl. Alle rechten voorbehouden. 

Markbroeze.nl is een onderdeel van broeze.org